Slapen met positieve impact

Toe aan een nachtje of weekendje weg? Nederland is rijk aan unieke accommodaties. Laat je inspireren door ons overzicht van slaapplekken waar je bijzonder kunt overnachten.

De stadscamping van Rotterdam

Honeyguide Adriënne sliep samen met vriendin Kay een nachtje bij de Rotterdamse stadscamping Culture Campsite. Een bruisende en creatieve overnachtingsplek in de Delfshaven. 

Laat je inspireren

De mooiste natuurhuisjes - overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur, dat kan schitterend bij een van deze natuurhuisjes in Nederland. Laat de vogels je wekken en kom geheel tot rust. 

campings & glampings in Nederland - BIJZONDER overnachten

Bijzonder overnachten mét positieve impact. Ontdekt kleine campings in Nederland of overnacht je liever met wat meer luxe bij een van de glamping locaties?

Overnacht in een Tiny House - geniet van de kleine dingen

Meer dan een duurzaam Tiny House op een bijzondere locaties heb je niet nodig toch? Dit zijn onze favoriete Tiny Houses om in weg te dromen.

Bijzondere hotels en B&B's - accommodaties met een missie

Overnacht bij één van deze schitterende hotels, hostels of bed and breakfasts. Verborgen parels waar je bijzonder kunt overnachten. 

Inspirerende blogs - Reviews van unieke slaapplekken

Lees de ervaringen van onze honeyguide ambassadeurs. Zij gaan geregeld op pad om bijzondere slaapplekken uit te testen. 

Alle slaapplekken in Nederland - Bijzonder overnachten

Op zoek naar een bijzondere accommodatie in de buurt of juist aan de andere kant van Nederland? Bekijk onze kaart:

Retraites in Nederland

Ondekt meer themapagina's

Ga met onze ambassadeurs - of juist lekker alleen - op retreat. Op deze pagina vind je een overzicht van de mooiste retraites in Nederland. Van eendaagse tot meerdaagse mindfulness momentjes, stilte weekenden en yoga weekenden.

Ga op retraite