Hey, ik ben Marion

Mijn naam is Marion Stoffels. Een (drone) fotograaf die sinds kort ook verliefd is geworden op schrijven. Samen met mijn vriend en twee konijnen woon ik in een klein huisje in de stad Groningen. Zo lang ik mij kan herinneren, kijk ik vol verbazing naar de wereld om mij heen. Want als je maar goed en lang genoeg kijkt, is bijna alles bijzonder! De afgelopen 10 jaar ben ik bezig die indrukken vast te leggen op beeld. De ene keer met één van mijn analoog camera’s, de andere keer met mijn drone, of systeemcamera.

Bezoek Marion's website

Honeyguide verandert het ideaalbeeld van het altijd ver moeten reizen door genoeg duurzame alternatieve, verborgen parels te delen in ons kleine kikkerlandje.

- Marion Stoffels

Op Honeyguide - Marion's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Marion's favoriet: natuurbehoud

Positieve impact criteria

Hoewel ik woestijnlandschap prachtig vind, moet dit niet de overhand nemen van onze planeet. Ik geniet even veel van het bos en het is schrikbarend hoeveel er per jaar verloren gaat. En daarbij niet alleen bossen, maar ook verschillende plant- & diersoorten. Los van dat het ongezond is voor onze planeet is het ook ongezond voor ons als mens. Daarom laat ik graag zien hoe waardevol onze Nederlandse natuur is, dat we daar trots op moeten zijn en vooral ook zorgzaam mee moeten omgaan! 

Meer over deze criteria

Met het label Natuurbehoud - Marion's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.