Hey, ik ben Femke

Moderne tofu pur sang. Ik houd namelijk van ondernemen en creëren met een ecologisch tintje. Bospaden vormen mijn weg naar inspiratie. Met Honeyguide werk ik aan nieuwe ideeën, zoals de Honeyguide app. Met mijn bedrijf Rewild Branding verzorg ik de branding van duurzame bedrijven en maak ik podcastwandelingen.

Podcast Wandeling

Femke heeft haar eigen podcast. In deze aflevering interviewt ze Honeyguide Yalou tijdens een wandeling op het Gelukkigerwijspad. Ze praten over pelgrimeren, duurzaamheid en natuurlijk hun werk bij Honeyguide.

Beluister de aflevering

Bij Honeyguide staan avontuur en positieve impact op een gedeelde eerste plaats, waardoor er altijd iets unieks op je te wachten staat.

- Femke Pluijm

Op Honeyguide - Femke's bijdragen

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Femke's favoriet: Natuurbehoud

Positieve impact criteria

Als ecologiefanaat gaat mijn hart bij natuurbehoud sneller kloppen. De natuur fascineert me. Het zet me met beide benen op de grond en mijn hoofd in de wolken. Die staat van verwondering gun ik iedereen.  

Meer over deze criteria

Met het label Natuurbehoud - Femke's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen. Ontmoet de rest van de ambassadeurs.