Hi, ik ben Krisja

Door de jaren heen ben ik bewust leven steeds belangrijker gaan vinden. Goed zijn voor mezelf, de ander en de planeet. Naar elkaar luisteren om vervolgens te kunnen inspireren. Daarom vind ik Honeyguide ook zo'n mooi bedrijf en ben ik blij dat ik hier mijn plekje heb gevonden als redacteur. 

Honeyguide inspireert je met de mooiste plekjes en ervaringen. Je wordt verrast en krijgt zin om op avontuur te gaan. Ze dragen echt bij aan het creëren van een mooiere wereld voor ons allemaal: jij, ik, de dieren en onze planeet.''

- Krisja

Op Honeyguide - Krisja's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs.

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Krisja's favoriet: Eet Bewust

Positieve impact criteria

Voor mij betekent bewust leven ook aandacht besteden aan wat ik eet. Als echte fijnproever geniet ik intens van goed eten en drinken; het is iets waar je me echt voor wakker kunt maken. Daarbij vind ik het belangrijk dat wat ik eet zoveel mogelijk lokaal, seizoensgebonden en biologisch is. Kwaliteit staat bij mij altijd boven kwantiteit.

Meer over dit doel

Met het label Eet bewust - Krisja's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.