Hi, ik ben Krisja

Door de jaren heen ben ik bewust leven steeds belangrijker gaan vinden. Goed zijn voor mezelf, de ander en de planeet. Naar elkaar luisteren om vervolgens te kunnen inspireren. Daarom vind ik Honeyguide ook zo'n mooi bedrijf en ben ik blij dat ik hier mijn plekje heb gevonden als junior redacteur. 

Honeyguide inspireert je met de mooiste plekjes en ervaringen. Je wordt verrast en krijgt zin om op avontuur te gaan. Ze dragen echt bij aan een mooiere wereld voor jou, mij, dier en planeet.

- Krisja

Op Honeyguide - Krisja's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs.

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Krisja's favoriet: Consumeer bewust

Positieve impact criteria

Bewust consumeren is iets wat ik dagelijks probeer te doen. Kwaliteit gaat bij mij altijd boven kwantiteit. Evenals transparantie en betrouwbaarheid. Dat uit zich in de producten die ik eet en drink, maar ook zeker in cosmetica. Mijn vrienden en familie worden soms dan ook overspoeld met goedbedoelde tips... :) 

Meer over dit doel

Met het label Consumeer bewust - Krisja's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.