Hey, ik ben Yalou

Ik ben een verhalen verteller in woord en beeld. Opgeleid tot visueel antropoloog en met een groot hart voor duurzaam reizen. Ik neem je dan ook graag mee op avontuur via mijn reisblog We are the Earth, waar reisverhalen, antropologische artikelen en een duurzame levenstijl elkaar ontmoeten. En natuurlijk ook hier op Honeyguide! 

Bezoek We are the Earth

Ik hoor zoveel mensen zeggen dat ze wel duurzamer willen leven, maar tegelijkertijd niks willen opgeven. Honeyguide laat zien dat dat niet hoeft.

- Yalou van der Heijden

Op Honeyguide - Yalou's blogs

Yalou is hoofdredacteur bij Honeyguide en gaat vaak op pad in Nederland. Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Yalou's favoriet: zero-waste

Positieve impact criteria

Het verminderen van afval heeft zo'n grote impact op jezelf, het milieu en je portemonnee. Al jaren verminder ik mijn (plastic)afval, ga ik voedselverspilling tegen en pas ik mijn koopgedrag aan. Op Honeyguide en We are the Earth vind je winkels, restaurants en ondernemers die hier bij helpen en zelf ook hun zero-waste steentje bijdragen.

Meer over deze criteria

Met het label Zero-Waste - Yalou's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.