Honeyguide Ngoc overnachtte een weekend bij Tuinhotel Tralala. Tuinhotel Tralala is een moderne camping met een nostalgisch sfeertje. Je vindt het bijzondere kampeerterrein in Vinkeveen, vlakbij de Vinkeveense plassen. Een gemoedelijke plek, knus en uitnodigend door de kleurrijke caravans en huisjes. Ngoc bracht het in beeld in een aantal artistieke kiekjes! 

Luxe huisje bij Tuinhotel Tralala - Duurzame pluspunten

Ngoc bracht haar weekend door in een luxe huisje met eigen sanitair. Het interieur is prachtig ingericht, in de stijl van de jaren tachtig, geïnspireerd door de Queen of Gambit, aldus de eigenaresse. Details van porseleinen vaasje, thee/koffie kopjes, bloemenbehang, oma's kaptafel, kanten vitrage. Ngoc (en haar camera) konden er geen genoeg van krijgen!

Het mooie aan Tuinhotel Tralala is dat ze oude caravans hebben opgeknapt en deze met een tweedehands interieur super hebben aangekleed. Ook maken ze gebruik van zonnepanelen en groene energie om hun uitstoot nog meer te beperken. Op deze manier voldoet Tuinhotel Tralala onder andere ons Positieve Impact Criteria 'klimaat' en dankzij de relaxte sfeer tevens aan 'welzijn'. Wist je al dat alles wat je op Honeyguide tegenkomt gekoppeld is aan minstens één Positieve Impact Criteria? Op die manier maak je altijd een bewuste keuze met je dagje weg of vakantie in eigen land. 

Puur genieten - Bijzonder kamperen

Het was slecht weer tijdens het verblijf van Ngoc, maar dat maakte niet uit. Want ook in de regen kun je heerlijk wandelen of lekker opwarmen met koffie in een leuke tent in de buurt. Of wat dacht je van een ouderwets spelletje 'Wie ben ik?', wat je in het tuincentrum van Tuinhotel Tralala kunt pakken.

En gewoon even niets doen is natuurlijk ook heerlijk: geniet van de bijzondere accommodaties en verse muntthee uit de tuin. En je kunt je, net als Ngoc, ook prima vermaken met je camera. 

Zin gekregen om zelf deze bijzondere kampeeraccommodatie te bezoeken? Dat kan! Boek ook de luxe Tuinkamer of een van de andere 19 unieke kamers van Tuinhotel Tralala om je lekker in terug te trekken. Toe aan nog meer inspiratie voor een bijzondere accommodatie in Nederland? Bekijk onze overzichtspagina vol slaapvertrekken. 

Vergeet niet om je mooiste kampeerkiekjes met ons te delen. Dit kan door #heyhoneyguide te gebruiken op Instagram

Liefs, 
Ngoc

Bijzonder kamperen - meer blogs