Open en Inspirerend

Zes meter onder zeeniveau. Eigenhandig gemaakte eilanden met ruimte voor nieuwe natuur, polders en architectuur. Flevoland is het paradepaardje van de Nederlandse ondernemersgeest.

Nationale parken

UITGELICHT | VERBORGEN PARELS

In Flevoland vind je veel ongerepte nationale parken. Onze favoriet is NP Nieuw Land vanwege de grote hoeveelheid fauna en de bijzondere Marker Wadden. Ook het Waterloopbos, een overwoekerd laboratorium staat op onze must-see lijst.

Ontdek natuurgebieden in Flevoland
Marker Wadden Flevoland Waterloop in Flevoland Wildlife in de natuur in Flevoland Konikpaarden in de Horsterwold natuurgebied in Flevoland

5 x de smaken van Flevoland

UITGELICHT | BLOG

Honeyguide Laura gaat op pad in Flevoland om te proeven van de vele streekproducten die hier te vinden zijn. Wat is jouw favoriet?

Lees Laura's tips

Tips voor bijzondere belevenissen - BELEVENISSEN | FLEVOLAND

Niet te missen tips van onze Honeyguides. Geniet van workshops en evenementen in Flevoland.

Eiland Kluut

UITGELICHT | VERBORGEN PAREL

Het eiland Kluut ligt midden in het Veluwemeer en is helemaal verlaten op een paar yurts en tipi's na. Hier leid je voor een paar dagen het nomaden bestaan. Compleet afgesloten van de wereld, met veel tijd om tot rust te komen en te reflecteren.

Waar is dit eiland?
Slapen op een onbewoond eiland in Flevoland Slapen op een onbewoond eiland in Flevoland Slapen op een onbewoond eiland in Flevoland

Niet te missen pareltjes in Flevoland - VERBORGEN PARELS | FLEVOLAND

Honeyguides weten de meest bijzondere plekjes in de streek voor je te vinden. Dit zijn hun favorieten.

Volg Honeyguide en ontdek meer bijzondere streken - REIZEN IN NEDERLAND | STREEKGIDSEN