Honeyguide Ngoc overnachtte een paar nachtjes in de pipowagen van De Kleine Wildenberg. Bij deze unieke plek geniet je van een prachtig uitzicht over de aangrenzende weilanden met schaapjes en ezels. Bewonder de ondergaande zon vanuit de hottub of ga op ontdekking naar knus ingerichte plekjes op het terrein. De Pipowagen van De Kleine Wildenberg in Diepenveen is de perfecte locatie om echt even tot rust te komen.

Kom tot rust in de pipowagen - Dompel je onder in de warme tobbe

Honeyguide Ngoc genoot van een overnachting in de pipowagen. Deze unieke locatie is van veel gemakken voorzien. Zo geniet je bij een verblijf van eigen sanitair, een gezellige inrichting, een platenspeler, kachel en hottub. Ook is er buiten voor een gezellig zitje gezorgd zodat je uren over de landerijen kan turen of geniet van een prachtige zonsondergang. De pipowagen is in een gezellige, vintage stijl ingericht. Wat zijn jouw favoriete tweedehands vondsten?

Op het terrein van De Kleine Wildenberg staan nog verschillende andere verblijfsaccommodaties. Geniet met comfort van het boerderijleven of ervaar hoe het is om uniek te overnachten bij de boer. Op het terrein zijn diverse unieke rustpunten gecreëerd. Wandel bijvoorbeeld naar rustpunt ‘Middenin’. Een bijzonder kunstwerk dat gebouwd is van restmateriaal van het erf van de boerderij De Kleine Wildenberg. Of raap verse eitjes bij de kippen en verzorg jezelf van een heerlijk boerenontbijt.

Op de fiets naar Deventer - Op verkenning in de omgeving

De Kleine Wildenberg in Diepenveen ligt op een fietsafstand van Deventer en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een leuk dagje weg. Bij De Kleine Wildenberg staan fietsen die je kan lenen zodat je op een actieve manier de omgeving in trekt. Ga op verkenning in het eeuwenoude straatje van deze Hanzestad, proef de Deventer Koek of ga opzoek naar aanwinsten uit een van de vele boetiekjes.

Wil jij op een unieke manier genieten van het boerenleven? Dan is uniek overnachten bij boerderij De Kleine Wildenberg een bijzondere belevenis die je niet wil missen. Geniet van het uitgestrekte boerenlandschap en kom volledig tot rust.

Vergeet je verblijf niet te delen met ons. Dit kan door #heyhoneyguide te gebruiken op Instagram.

Liefs, 
Anne-Floor

Bijzonder kamperen - meer blogs