Hey, ik ben Alea Sophie

Geboren en getogen in een klein dorp vlak over de grens bij Nijmegen voel ik me stiekem een halve Nederlander. Bij Honeyguide komen mijn twee passies samen: duurzaamheid en reizen. Ik ben senior redacteur en zorg ervoor dat we niet stil staan en ons blijven ontwikkelen. 

Bezoek Alea Sophie's eigen blog

Als buitenlandse zie ik Nederland een beetje door een roze bril. Honeyguide laat Nederlanders zien hoe mooi en veelzijdig hun eigen land is en laat ze ook verliefd worden op Nederland.

- Alea Sophie Küppers

Op Honeyguide - Alea Sophie's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Alea Sophie's favoriet: consumeer bewust

Positieve impact criteria

Ik ben minimalist, ik probeer me te focussen op de dingen die ik écht belangrijk vindt. Door bewust erover na te denken wat we consumeren, kan iedereen een kleine positieve impact hebben. Dat vind ik zo mooi aan dit doel, dat we door kleine dingen te veranderen gezamenlijk een grote bijdrage kunnen leveren.

Meer over deze criteria

Met het label Consumeer Bewust - Sophie's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.