Onze ambassadeurs

Hey, ik ben Susan

Mijn opa zei altijd “Geniet van het leven, want het duurt maar even” en dat probeer ik ook zeker te doen. Ik houd van wandelen en ontdekken. Ik kom echt tot rust in de natuur, maar ik kan ook genieten van steden. Nederland heeft zoveel moois te bieden. Echt gaaf dat ik mag afstuderen bij een bedrijf als Honeyguide, waarvoor ik onderzoek doe naar duurzaam toerisme. 

Honeyguide laat je zien wat voor een moois Nederland allemaal te bieden heeft en maakt het je gemakkelijker om een bewuste en duurzame keuze te maken.

- Susan Willemsen

Op Honeyguide - Susan's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Susan's favoriet: Gelijkheid

Positieve impact criteria

Iedereen is gelijk en verdient gelijke kansen. Groeien op een duurzame manier doen we samen en dus vind ik de positieve impact criteria ‘gelijkheid’ erg belangrijk. Ik geloof dat de wereld hierdoor een betere plek wordt.

Meer over deze criteria

Met het label Gelijkheid - Susan's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.