Onze ambassadeurs

Hoi, ik ben Simone

Ik ben een reisfotografe en -journalist. Mijn focus: zogenaamde 'calmspots' aan zee, op het land en in de stad. Mijn missie: laten zien hoe mooi de wereld is, want er valt nog zoveel (duurzaam) te ontdekken. Ook 'om de hoek' in ons eigen land. Ik verzorg in opdracht van destinatieorganisaties artikelen voor magazines en blogs en ben uitgeroepen tot travelinfluencer van 2020 door Columbus Magazine. 

Volg Simone op Instagram

Ik wil graag dat mijn kinderen later even veel van onze mooie wereld kunnen genieten als dat ik dat kan. Daarom is duurzaam reizen en genieten zo belangrijk voor me. Precies waar Honeyguide voor staat.

- Simone Wittgen

Op Honeyguide - Simone's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Simone's favoriet: consumeer bewust

Positieve impact criteria

Simone´s favoriete Duurzaam Ontwikkelingsdoel is Consumeer Bewust. Aan dit doel kun je makkelijk en heel concreet zelf bijdragen. Simpelweg door je consumptiegedrag te veranderen. 

Meer over dit doel
Terras theetuin Millinger

Met het label Consumeer Bewust - Simone's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.