Onze ambassadeurs

Hey, ik ben Renate

Outdoorfanaat, waddenliefhebber, slik tot boven de enkels. Ook: oceaanroeier, fotograaf, bergen sneeuw en Munro’s. Ik werk als gids en trainer voor de Waddenvereniging en vertel en deel verhalen over ons prachtige Werelderfgoed Waddenzee. Wind in de haren, spetters in het gezicht, het buitenleven is prachtig.

Bezoek Renate's Instagram

Langs de randen van het wad én langs de randen van de stad liggen leuke gebiedjes en mooie plekken verborgen. Denk niet groot, denk klein en dan gaat er een nieuwe wereld voor je open.

- Renate de Backere

Renate's blogs - Op Honeyguide

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Renate's favoriet: Natuurbehoud

Positieve impact criteria

Bij natuur denken we snel aan grootse gebieden elders en ver weg. Prachtig om daar te dwalen, maar kijk ook eens naar de Nederlandse natuur. Een mooie berm, een beekje met bijzondere planten maar ook: de zee, de droogvallende wadplaten. Laten we dat koesteren, we hebben het nodig.

Meer over deze criteria

Met het label Natuurbehoud - Renate's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.