Hi, ik ben Ngoc

Maar je mag me Nap noemen. Fotografie is mijn passie. Hierin vind ik mijn rust en kan ik mijn energie en creativiteit kwijt. Elementen als rust en creativiteit vind je ook terug in mijn foto's, in combinatie met mens, natuur en architectuur. Mijn interesse is veelzijdig omdat er zoveel moois te zien, te creëren en te delen is. Ik ben een creatieve duizendpoot.

Volg ook @nappyc

Honeyguide stimuleert en activeert onze bewustwording om duurzaam te leven. Hierdoor kunnen wij bijdrage leveren aan een betere groene toekomst. Hoe mooi is dat?

- Ngoc Chau

Op Honeyguide - Ngoc's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Ngoc's favoriet: klimaat

Positieve impact criteria

Wij zijn onderdeel van de natuur, het is onze inspiratiebron, onze toekomst. Mijn favoriete Positieve Impact Criteria is dan ook Klimaat omdat dit alles omvattend is voor ons bestaan. 

Meer over deze criteria

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.