Onze ambassadeurs

Hi, ik ben Maxim

Ik ben begonnen als stagaire bij Honeyguide maar werk nu als vaste gastblogger. Door mijn studie heb ik een grote interesse gekregen in duurzaam reizen. Laten we de wereld schoon houden zodat we het door kunnen geven aan de volgende generatie. We kunnen allemaal gemakkelijk een steentje bijdragen. Ook hier in Nederland, want ons kleine kikkerlandje is bijzonder mooi. In mijn vaste rubriek deel ik leuke plekken en ervaringen binnne het thema 'Duurzaam on a budget'. 

Door Honeyguide kijk je met een frisse blik naar locaties in Nederland. Een duurzaam dagje weg is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

- Maxim

Op Honeyguide - Maxim's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs.

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Maxim's favoriet: Gelijkheid

Positieve impact criteria

Ik geloof dat iedereen gelijk is en gelijke kansen verdient. Hoe mooi is het om een plek te creëren waar iedereen welkom is. Het leven moet een feestje zijn voor iedereen. Gelijkheid kan zo makkelijk zijn met een glimlach en openheid.

Meer over dit doel
Slabroekse Heide in de Maashorst Schaapskooi in Schijndel

Met het label Gelijkheid - Maxim's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.