Onze ambassadeurs

Hey, ik ben Lotte

All you have to decide is what to do with the time that is given to you’, dat is een les die ik altijd met me meeneem. Ik ben een Personal Reset Coach en een echte reisliefhebber. Ik hou van wandelingen maken in de natuur met mijn hond Cody, zingen, thee en op ontdekking gaan, ver weg of dichtbij. Mijn missie: Jou laten zien dat magie overal om ons heen en in onszelf te vinden is!

Bezoek Lotte's website

Ik vind het echt enorm waardevol en tof dat Honeyguide zich zo inzet voor wereld en anderen daarmee inspireert om duurzamere keuzes te maken.

- Lotte Vonk

Lotte's blogs - Op Honeyguide

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Lotte's favoriet: Welzijn

Positieve impact criteria

Als coach weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en balans te ervaren. Bewustwording/zijn is een belangrijk onderdeel hiervan. Goed voor jezelf zorgen bestaat natuurlijk niet alleen uit leuke uitstapjes maken, maar het kan zeker ondersteunend zijn.

Meer over deze criteria

Met het label Welzijn - Renate's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.