Hey, ik ben Liset

Met een camera (of controller) in mijn hand trek ik de wijde wereld in om te fotograferen. Met mijn oog voor detail probeer ik altijd de juiste hoek te vinden. Ik focus mij vooral op reisfotografie, dronefotografie, moderne architectuur. Echt ontspannen doe ik in de natuur tijdens het wandelen in de bergen, waar ik geniet van de uitzichten die ik tegemoet loop.
 

Bezoek Liset´s website

Soms ontkom je er niet aan een toeristische plek te bezoeken, maar hoeveel leuker is het om met jouw foto’s/verhaal anderen te enthousiasmeren een onbekende plek te bezoeken?

- Liset Verberne

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Liset's favoriet: welzijn

Positieve impact criteria

Het vinden van balans tussen willen en kunnen is iets waar ik al jaren mee worstel. Wegens vermoeidheidsklachten raak ik gauw overprikkeld en word ik regelmatig gedwongen rust te nemen. Dit onderwerp komt dan ook geregeld ter sprake in gesprek met anderen.

Meer over deze criteria

Met het label Welzijn - Liset's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen. Ontmoet de rest van de ambassadeurs.