Onze ambassadeurs

Hi, ik ben Laura

'Pluk de dag', dat is mijn absolute levensmotto. Als ik niet aan het dansen, koken of zingen ben, ontdek ik de wereld beetje bij beetje. Avonturen, groot of klein, reizen, ver weg of juist om de hoek; ik vind het altijd een feestje om op ontdekking te gaan. In juli 2020 studeerde ik af van de studie Management Toerisme en nu is Honeyguide de plek waar ik mijn passie op een duurzame en positieve manier kan inzetten.

Volg ook @the_travel_dutchies

Op Honeyguide - Laura's blogs

Laura is community manager bij Honeyguide en gaat vaak op pad in Nederland. Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Dankzij Honeyguide is een bewuste en duurzame levensstijl ineens niet meer zo’n ver van je bed show en staat de fun hiervan centraal.

- Laura van der Wal
 • Weekendje weg in Limburg

  Laura verbleef een weekend bij Hei15, net buiten Maastricht. 

  Lees het blog
 • Bosbaden op de Heuvelrug

  Laura verwoorde haar Shinrin Yoku ervaring in deze reportage.

  Naar het bos
 • Ontdek Radio Kootwijk

  Benieuwd naar het verhaal van Radio Kootwijk? Laura vertelt het je. 

  Ontdek Kootwijk

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Laura's favoriet: educatie

Positieve impact criteria

Mijn favoriet Duurzaam Ontwikkelingsdoel is Educatie. Ik denk dat educatie namelijk altijd aan het begin van ontwikkeling en verbetering ligt. Mensen gaan soms op een verkeerde manier met bepaalde dingen om, gewoonweg omdat ze er niet genoeg over weten. Ik denk dat Honeyguide echt een verschil kan maken door de plekken met het label Educatie te delen. Het is belangrijk om kennis te delen, de wereld wordt daar alleen maar een betere plek van.

Meer over deze criteria

Met het label Educatie - Laura's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen. Ontmoet de rest van de ambassadeurs.