Hi, ik ben Brigitte

Ik ben een echte avonturier en met mijn inspiratieplatform Alice goes Wild wil ik vrouwen inspireren een avontuurlijker leven te leiden. Avontuur, hoe klein en laagdrempelig ook, heeft mij altijd veel gebracht. Het geeft vrouwen zelfvertrouwen en veerkracht. 

Volg ook @Alice Goes Wild

Avontuurlijk leven podcast

Leef je avontuur! Dat is Brigitte's motto. In haar podcast Avontuurlijk Leven luister je naar inspirerende interviews met verhalen en tips over hoe je een avontuurlijker leven gaat leiden. Over mindset, uit de comfortzone, moedig leven, ja zeggen, patronen doorbreken, andere keuzes maken, het onbekende en onvoorspelbare opzoeken, en jouw avontuur aangaan.

Luister de podcast

Op Honeyguide - Brigitte's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Ook in Nederland kun je avontuurlijk zijn, want het gaat er vooral om dat je uit je comfortzone gaat en iets nieuws doet. Honeyguide helpt je op weg.

- Brigitte Ars

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Brigitte's favoriet: gelijkheid

Positieve impact criteria

Mijn favoriete Duurzaam Ontwikkelingsdoel is ´Gelijkheid´, en dan vooral van vrouwen - van alle leeftijden en achtergronden. Er werd lang gedacht dat mannen veel avontuurlijker zijn dan vrouwen, maar dat is inmiddels achterhaald. Vrouwen zitten nu eenmaal vaker vast aan hun gezin, en ook dat verandert snel nu de taken eerlijker verdeeld worden.

Meer over deze criteria
Op avontuur in de natuur

Avontuurlijke belevenissen - Brigitte's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.