Hey, ik ben Amanda

Hi! Ik ben Amanda, een van de oprichters van Honeyguide. Op mijn avonturen neem ik je mee naar het verhaal achter mijn favoriete plekken. Van forest cabins verstopt in het bos, bijzondere sterrenwachten, holistische koffietentjes tot aan ervaringen die je dichterbij dier en natuur brengen. Kom je rond het kampvuur?

Stuur Amanda een e-mail

Honeyguide inspireert met belevenissen vol betekenis. We delen het verhaal achter een plek, de mens en het dier. Ik zie Honeyguide als een reactie op massatoerisme; slow travel dichtbij huis met focus op kleinschalige en bijzondere ondernemers.

- Amanda de Nijs

Op Honeyguide - Amanda's blogs

Benieuwd waar deze Honeyguide zich allemaal mee bezig houdt? Lees haar blogs en reportages hieronder. 

Positieve impact - Honeyguide

Honeyguide waarborgt postieve impact aan de hand van 11 criteria. Deze zijn afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Amanda's favoriet: schone oceanen

Positieve impact criteria

Als je me vraagt waar ik echt gelukkig ben, dan is dat bij of in de zee. Het beschermen van de oceaan en alles wat er leeft is daarom een van de belangrijkste ontwikkelingsdoelen.

Meer over deze criteria

Met het label Schone Oceanen - Amanda's favorieten

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet alle

Honeyguide ambassadeurs kennen de mooiste plekjes en gaan graag op ontdekkingstocht. Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen.