Honeyguide

Slow travel in Nederland

Honeyguide wil de wereld een mooiere en betere plek maken. Dit doen we door plekjes weg van de massa onder de aandacht te brengen en slow travel in Nederland én over de grens te stimuleren. Bijzondere belevenissen en verborgen parels die allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld. De ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties zijn hierbij onze richtlijn.

Lees hier meer over onze missie

Het verhaal achter de naam

honeyguide

Honeyguide is het verhaal van een vogel in de Afrikaanse wildernis. Van een bijzondere relatie tussen mens en dier. Met deze filosofie in ons achterhoofd is het platform Honeyguide ontstaan.

Ontdek het verhaal

Samenwerken met Honeyguide

Laat jouw bestemming of verborgen parel vastleggen

Wil jij jouw bestemming op een unieke manier laten vastleggen door Honeyguide? Wij gaan voor je op pad tijdens een creators trip of helpen bij de organisatie van Instameets. Maar we werken ook samen met (kleine) ondernemers en merken. We geven je graag meer informatie op de 'samenwerken met' pagina en in onze mediakit. 

Bekijk de mediakit

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet onze

Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen. Leer ze kennen en reis mee.

ORGANISEER EEN INSTAMEET

PROMOOT JOUW CAMPAGNE MET MICRO-INFLUENCERS

In opdracht van destinaties en reisorganisaties organiseert Honeyguide Instameets. Een Instameet is vergelijkbaar met een persreis, maar dan met micro influencers. Samen met een groep creatieve makers, zoals fotografen en bloggers, met social following ontdekken we jouw destinatie of aanbod en delen we deze ervaring met een groot publiek op Instagram. 

Ontdek de mogelijkheden

Honeyguide Podcast

Luister naar de

Met de Honeyguide Podcast brengen we bijzondere belevenissen en reisverhalen naar jou toe! Luister naar reisverhalen in de Campfire Stories podcast afleveringen of verdiep je in één van onze positieve impact criteria die we behandelen in de Academy afleveringen. 

Luisterverhalen