Honeyguide

Slow travel in Nederland

Honeyguide wil de wereld een mooiere en betere plek maken. Dit doen we door plekjes weg van de massa onder de aandacht te brengen en slow travel in Nederland én over de grens te stimuleren. Bijzondere belevenissen en verborgen parels die allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld. De ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties zijn hierbij onze richtlijn.

Lees hier meer over onze missie

Het verhaal achter de naam

honeyguide

Honeyguide is het verhaal van een vogel in de Afrikaanse wildernis. Van een bijzondere relatie tussen mens en dier. Met deze filosofie in ons achterhoofd is het platform Honeyguide ontstaan.

Ontdek het verhaal

Honeyguide Podcast

Luister naar de

Met de Honeyguide Podcast brengen we bijzondere belevenissen en reisverhalen naar jou toe! Luister naar reisverhalen in de Campfire Stories podcast afleveringen of verdiep je in één van onze positieve impact criteria die we behandelen in de Academy afleveringen. 

Luisterverhalen

Honeyguide Ambassadeurs - Ontmoet onze

Onze groep ambassadeurs bestaat uit getalenteerde schrijvers, fotografen en videografen. Leer ze kennen en reis mee.

In de prijzen

Honeyguide

Juni 2021: Honeyguide Laura wint de Aad Struijs Persprijs met haar blog Ontdek Radio Kootwijk. Honeyguide Simone wint de Aad Struijs Persprijs in de categorie fotografie. 

Mei 2021: Honeyguide Femke is genomineerd voor de Duurzame Jonge 100. Een overzicht van jonge ondernemers die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is.

Augustus 2020: Honeyguide behoorde tot de top drie nominaties voor de Duurzame Dinsdagprijs! Duurzame Dinsdag is een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in de politiek. 

Mei 2020: Honeyguide Yalou is genomineerd voor de Duurzame Jonge 100. Een overzicht van jonge ondernemers die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is.

Februari 2020: Honeyguide heeft de Columbus Travel Awards in de categorie 'Beste Reisinitiatief 2019' gewonnen! Wij zijn hartstikke trots om deze mooie prijs in ontvangst te mogen nemen en hopen veel mensen te inspireren om duurzamer te reizen.