Honeyguide's disclaimer

Aansprakelijkheid

Op Honeyguide staan links naar andere websites. Honeyguide is niet aansprakelijk voor de inhoud en privacy van deze websites. De informatie die wordt gedeeld door Honeyguide is tot stand gekomen door bronnen die betrouwbaar worden geacht. Voor de complete juistheid en volledigheid van elke bron kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud die door Honeyguide gepubliceerd is, kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Honeyguide is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van deze website. Wij mogen en geven geen persoonlijk advies en beantwoorden daarom geen financiële vragen.

De informatie op de website wordt met regelmaat gewijzigd en aangevuld. Deze wijzigingen worden te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. De website van Honeyguide wordt vrijwel elke dag met veel zorg bijgewerkt. Kom je onjuiste informatie tegen? Dan waarderen wij het enorm als je dit aan ons doorgeeft. We zijn bereikbaar op info@honeyguide.nl.

Honeyguide maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegeven niet in verkeerde handen vallen. Je leest meer over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan in het privacybeleid.

Auteursrecht

Alle content (artikelen, teksten en foto’s) op deze website is auteursrechtelijk beschermd en/of eigendom van Honeyguide. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze artikelen, teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is ook niet toegestaan indien er bronvermelding wordt toegepast.