Instagram plekjes op Dutch Design Week 2018

Het geheim van de perfecte foto is het vinden van de juiste locatie met de mooiste felle kleuren, leukste teksten of gaafste patronen, dus ging ik opzoek naar de hidden gems van de DDW! En hier moet je zijn voor de meest instagrammable foto’s:

1. Plan-B

Heb je je altijd al eens in een cartoonfilm willen begeven? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Plan-B net buiten het centrum in Eindhoven. Hier vindt je ondernemers, start-ups, kunstenaars en ontwerpers onder één dak waar ze hun creativiteit kwijt kunnen. Maar je vindt hier ook deze leuke achtergrond waarin het net lijkt alsof je rondloopt in een cartoon.

2. Sectie-C

In een afgelegen hoekje op Sectie-C vond ik dit stukje design, even lief lachen, klik en klaar! Je hebt niet heel veel nodig met z’n achtergrond.

3. Broeinest

Goud, goud en nog meer goud, je kunt mij niet gelukkiger maken! Deze golden treisure vindt je bij Broeinest in het Glasgebouw, waar overigens nog veel meer van deze pareltjes aan achtergronden te bewonderen zijn.

4. Strijp-R

Ergens op Strijp-R liep ik tegen deze wand vol met lampen aan, hoe insta-waardig is deze achtergrond? Ik ben verliefd!

5. Veem gebouw

Over design gesproken! Dit is toch wel de ideale achtergrond als we het hebben over felle kleuren en gave patronen. Deze prachtige achtergrond is te vinden in het VEEM gebouw, en dat alles gewoon in een parkeergarage…

6. Strijp-T

Maar als we het dan hebben over instagrammable achtergronden, dan mag deze zeker niet missen in dit rijtje. Vanaf het dakterras op Strijp-T heb je een prachtig uitzicht over de stad. En heb je nu geen tijd om naar de DDW te komen, deze achtergrond is gelukkig blijvend!

Welke Instagram spots op de DDW zijn jouw all-time favorite?

Veel liefs,
Aniek