Micro camping in het westen van Friesland


Contact

Micro camping West-Friesland
Nijhuzum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Boek deze Campspace

Over deze verborgen parel

Het platteland van Friesland is prachtig en biedt super veel mogelijkheden. Marijke en Jelte delen dit bijzondere stukje natuur met je tijdens een  overnachting op hun erf.

Waarom je dit plekje echt wilt bezoeken

Het zal je zeker lukken om het dagelijks leven even achter je te laten met een verblijf op deze micro campin…

Het platteland van Friesland is prachtig en biedt super veel mogelijkheden. Marijke en Jelte delen dit bijzondere stukje natuur met je tijdens een  overnachting op hun erf.

Waarom je dit plekje echt wilt bezoeken

Het zal je zeker lukken om het dagelijks leven even achter je te laten met een verblijf op deze micro camping. Op deze unieke en afgelegen plek midden in de natuur van Friesland draait het allemaal om tot jezelf komen en lekker buiten zijn. Hier is echt voor ieder wat wils door het uitgebreide aanbod van buitenactiviteiten die het Friese platteland biedt. Ga bijvoorbeeld het water op met een kano, een zeilboot of sloep. Misschien wil je wel eens windsurfen of SUPpen. De omgeving leent zich ook perfect voor mooie wandel- en fietstochten. Nee, vervelen zul je je hier niet zo snel. Het terrein beschikt daarbij over een grote vuurplaats waar je 's avonds, onder het genot van een drankje, de zon onder ziet gaan boven het Friese platteland. 

Zo maken zij (en jij) het verschil

  • deze micro camping is uniek door de afgelegen ligging waardoor je het dagelijks leven echt even achter je laat
  • de talloze buitenactiviteiten zorgen dat je lekker je hoofd leeg kunt maken terwijl je actief bezig bent in de natuur

Wat is Campspace

Deze micro camping is onderdeel van Campspace. Op Campspace vind je allerlei unieke en kleinschalige plekken om te overnachten middenin de natuur. Deze plekken worden aangeboden door mensen die graag hun stukje natuur met jou delen. Van rustieke weilanden tot weelderige bloementuinen, de fijnste getaways vind je hier.

Openingstijden

  • De microcamping is in principe het hele jaar geopend. Check dit nog wel even voor de zekerheid wanneer je wilt gaan boeken!

Prijzen

  • De prijs per nacht voor één persoon bedraagt 20 euro. Daarna komt er 10 persoon per persoon per nacht bij.

Locatie